Avoimet työpaikat

Avoimet paikat fotoniikan tutkimuksessa

PREIN fotoniikan lippulaivalla on kunnianhimoinen rekrytointisuunnitelma ja PREIN partnerit perustavat uusia tehtäviä tutkijoille, väitöskirjatutkijoille, tohtoritutkijoille sekä vanhemmille tutkijoille.  Kaikki PREIN partnereiden avoimet tehtävät julkaistaan tällä sivulla. 

Kaikki fotoniikkaan liittyvät avoimet työpaikkailmoitukset kootaan Photonics Finlandin Job Board -alustalle.

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö ja yksi Suomen monialaisimmista yliopistoista. Yliopistossamme ovat edustettuina lähes kaikki kansainvälisesti tunnistettavat koulutusalat. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Meillä tekniikka, terveys ja yhteiskunta kohtaavat toisensa ainutlaatuisella tavalla. Tutkimusryhmissämme ja -hankkeissamme tehdään monitieteistä ja -alaista tutkimusta yli organisaatiorajojen. Yhteisömme on kansainvälinen, meitä on jo yli 80 maasta.

Aalto yliopisto

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Olemme rohkeiden ajattelijoiden kansainvälinen yhteisö, joka luo kestävää tulevaisuutta koulutuksella, tutkimuksella sekä innovatiivisilla ideoilla ja ratkaisuilla. Aalto on omistautunut yhteiskunnallisesti merkitykselliseen tutkimukseen, taiteelliseen työhön ja koulutukseen, jonka tavoitteena on vastata aikamme monimutkaisiin haasteisiin. Yhteisö koostuu 4 000 työntekijästä sekä 11 000 opiskelijasta. Akateemisesta henkilöstä 37 % on kansainvälisiä.

University of Eastern Finland

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista monitieteisistä yliopistoista. Opiskelijoita on 15 000 ja henkilökuntaa 2 500 . Yliopisto toimii kahdella kampuksella Joensuussa ja Kuopiossa. Itä-Suomen yliopisto arvostaa intohimoa tieteeseen ja tietoon; halu oppia ja aktiivisesti luoda uutta.

 

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani, joka ajaa kestävää kasvua ja vastaa aikamme suurimpiin globaaleihin haasteisiin ja muuttaa ne kasvumahdollisuuksiksi. VTT pyrkii auttamaan yhteiskuntaa ja yrityksiä kasvamaan teknisten innovaatioiden kautta. Yli 75 vuoden kokemuksella huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista.