Ajankohtaista

Virtuaalityöpajoja tarjolla varhaiskasvatukseen ja peruskouluille yhteistyössä Juniversityn, Aalto Juniorin ja Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskuksen kanssa.
Business Finland järjestää kansallisen mikroelektroniikan ja fotoniikan seminaarin 11.5.2022 klo 9:00-16:30 Hotel Scandic Parkissa Helsingissä.
Photonics Finland ja Fotoniikan lippulaiva PREIN ovat mukana SuomiAreenassa 2021 teemalla Valo hoitaa - Läpimurtoteknologia fotoniikka mullistaa terveydenhuollon. Katso ketä kuuluu huippupanelisteihin.
PREIN lippulaivan vuoden 2021 vuosikertomus on julkaistu.
Suomi Areena Porissa heinäkuussa ja PREIN ja Photonics Finland 13.7.: "Valo parantaa! – Fotoniikalla edistetään terveyttä ja hoidetaan sairauksia", mukana Petteri Uusimaa Modulight Corporation, Jukka-Tapani Mäkinen ŌURA, Antti-Pekka Mäkinen KYS ja kansanedustaja Paula Risikko. Tilaisuuden juontaa Kirsi Alm-Siira. Tulehan kuulolle - tilaisuus myös striimataan ja tallennekin nähtävissä myöhemmin :)
Videotallenne Suomi Areenan paneelikeskustelusta Valo hoitaa - läpimurtoteknologia fotoniikka mullistaa terveydenhuollon