Skip to main content

Photonics Explorer Kit – Valon tutkimuspaketti

Tule mukaan valon lumoavaan maailmaan!

Fotoniikka on kiehtova ja nopeasti kehittyvä tieteenala, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Kuitenkin fotoniikkaan liittyvän teollisuuden kasvaessa, kohtaamme haasteen – osaavan työvoiman puutteen. Haluamme muuttaa tämän trendin innostamalla nuoria tutustumaan tekniikan ihmeelliseen maailmaan, erityisesti fotoniikan pariin.

Esittelyssä: Photonics Explorer Kit – Valon tutkimuspaketti! Tämä ainutlaatuinen opetuspaketti on suunniteltu herättämään kiinnostus fysiikan saloihin kokeellisen oppimisen kautta. Se tarjoaa opettajille ja oppilaille välineitä tutkia valoa monipuolisesti ja innostavasti.

Miksi sinun kannattaa lähteä mukaan?

Yksi lahjoitettu tutkimuspaketti – Photonics Explorer Kit (PEK) voi avata oven valtavaan määrään uusia mahdollisuuksia oppilaille ympäri Suomea. Tämä ei ole vain lahjoitus opetuspakettiin, vaan investointi tulevaisuuteen. Lahjoittamalla PEK:n, mahdollistat oppilaille innovatiivisen oppimisen, joka voi innoittaa seuraavia tulevaisuuden tekniikan huippuosaajia.

Sponsoroijana saat tilaisuuden vaikuttaa suoraan lahjoituksesi kohteeseen ja näkyvyyttä yrityksellesi tai henkilökohtaiselle panostuksellesi. Halutessasi voimme myös auttaa löytämään sopivan koulun lähialueeltasi. Photonics Explorer Kit – pakettin jakelusta Suomessa vastaa Itä-Suomen yliopisto. Yhteistyössä varmistamme, että lahjoituksesi pääsee perille ja kohdentuu juuri sinun toiveitasi vastaavasti.

Valon tutkimuspaketti ei ole vain opetusväline, se on opettajien ja oppilaiden yhteinen seikkailu valon salaperäisessä maailmassa. Tämä laadukas ja kestävä paketti sisältää yli sata osaa, kuten linssejä, LED-valoja, lasereita ja polarisaattoreita, jotka mahdollistavat innostavan oppimiskokemuksen. Ja mikä parasta, se on täysin ilmainen kouluille, kiitos lahjoittajien!

Liity mukaan valon kampanjaan ja vaikuta fotoniikka-alan tulevaisuuteen. Yhdessä voimme valaista polkuja uusille teknologian huipuille ja inspiroida seuraavaa sukupolvea valon kiehtovaan maailmaan!

Yhden Photonics Explorer Kit paketin hinta lahjoittajalle on 248 euroa (sis. alv 24 %). Sponsoroija saa halutessaan itse valita kohteensa, sekä saa esitteensä ja logonsa lahjoittamaansa pakettiin. Voimme myös etsiä yrityksen lahjoitukselle sopivan koulun lähialueelta. Itä-Suomen yliopisto tilaa ja toimittaa paketit sponsorin toivomaan kohteeseen ja laskuttaa sponsoria jälkikäteen.

Yritykset ja yksityiset voivat tehdä lahjoituksen täyttämällä spronsorointilomakkeen

Koulut voivat pyytää Photonics Explorer Kit lahjoitusta täyttämällä lomakkeen

Katso tästä kartasta, mille kouluille paketti on jo lahjoitettu

Mikä Photonics Explorer Kit – Valon tutkimuspaketti on?

Photonics Explorer Kit (PEK) on fysiikan opetussuunnitelmaan kytketyvä opetuspaketti, joka kannustaa oppilaita oppimaan kokeilemalla. Opetuspaketissa on yli 100 kestävää ja laadukasta osaa, kuten linssejä, LED valoja, lasereita, hiloja ja polarisaattoreita. Paketin välineillä koko luokka voi toteuttaa kokeita yhtäaikaa. Photonics Explorer Kit on yläasteen ja lukion fysiikan opetukseen soveltuva, mutta sitä voidaan hyödyntää myös ammatillisessa toisen asteen koulutuksessa. Opettajille toimitetaan paketin mukana valmiit tuntisuunnitelmat ja kirjalliset ohjeet kokeiden toteuttamiseksi. Lisäksi tarjoamme opettajille tukea käyttökoulutusten ja ohjevideoiden avulla. 

Ilmoita koulusi PEK kokeellisen opetuspaketin vastaanottajaksi täyttämällä lomake.

Lahjoittajat mahdollistavat, että koulutuspaketti on ilmainen kouluille.

Yhteistyössä kehitetty ja kansainvälisesti levinnyt

Photonics Explorer Kit on eurooppalaisena yhteistyönä matemaattisluonnontieteellisten aineiden opettajien kehittämä. Paketin kokoamisesta ja kansainvälisestä jakelusta vastaa Brysselissä toimiva voittoa tavoittelematon järjestö Eyest. Photonics Explorer Kit on saavuttanut suuren suosion maailmalla ja jopa 3500 lahjoitettua pakettia eri puolilla maailmaa mahdollistaa satojentuhansien oppilaiden tutustumisen valo-oppiin. 

Kampanjamme ja lahjoittajien ansioista Photonics Explorer Kitin on 2020-2024 saanut yli 100 koulua eri puolilla Suomea. Kampanjan avulla olemme saaneet Photonics Explorer Kitin yhä useamman koulun käyttöön!

Photonics Explorer Kit – Fotoniikan opetuspaketin lahjoittajat 2020->